Drempelloze Inloopdouches

Steeds meer mensen kiezen voor een comfortabele inloopdouche met een tijdloze uitstraling. Alle doucheoplossingen van Geberit zijn eenvoudig schoon te maken. Met zoveel keuze is er altijd een perfecte oplossing voor uw badkamer.

Badkamer met Geberit Setaplano doucheplaat

Geberit Setaplano

De Geberit Setaplano douchevloer is gemaakt voor hoogwaardig mineraalcomposiet. De voordelen van dit materiaal worden duidelijk wanneer u deze voor het eerst aanraakt. In tegenstelling tot metaal, glas of keramiek voelt de Geberit Setaplano aangenaam warm en zijdezacht aan. Bovendien zorgt het anti-slip materiaal voor meer veiligheid.

Badkamer met Geberit CleanLine

Geberit CleanLine

Combineer design, functie en hygiëne. Doordat er geen ruimte onder de goot zit, kan vuil zich niet ophopen en maakt het innovatie systeem korte metten met het veel voorkomende hygiëne problemen van douchegoten.

Geberit wandafvoer voor inloopdouche

Geberit wandafvoer

De Geberit douchewandgoot verschuift de doucheafvoer van de vloer naar de muur. Hierdoor is de vloer volledig betegelbaar en kan de vloerverwarming zonder onderbrekingen worden geïnstalleerd en geniet u van een warme douchevloer.

Geberit doucheoplossingen

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.