Structuur creëert ruimte

Illustratie bij het thema “Meer structuur in de badkamer”

Waar naartoe met al die borstels, tubes of spuitbussen? Die vraag hebben we gesteld aan twee influencers. Een mogelijke oplossing zijn badkamermeubels die als kasten, hetzij vloerstaand, hetzij hangend, zorgen voor bergruimte in de badkamer.

Het toverwoord voor bergruimte in de badkamer is echter niet meer meubilair, maar meer structuur. De magie erachter is eenvoudig: als men de chaos verbant uit het badkamermeubilair en resoluut kiest voor meer orde, kan de aanwezige bergruimte beter worden benut.

Orde door middel van vulladen

In dit kader zijn wastafelonderkasten geschikt om meteen twee problemen op te lossen: ze maken de sifon en de waterleidingen onzichtbaar én zorgen voor bergruimte onder de wasbak. In het ideale geval zijn de onderkasten voorzien van vulladen. Daarin kunnen diverse benodigdheden handig worden opgeborgen.

Kwaliteit rendeert

Vulladen bestaan in veel varianten en met verschillende kwaliteitskenmerken. Ze moeten op degelijk uitgevoerde metalen geleiders lopen. Die waarborgen dat de vulladen ook op lange termijn gelijkmatig en betrouwbaar kunnen worden geopend en gesloten, zonder aan de binnenkant wanorde te veroorzaken. Bovendien is er de zogenoemde volledige uitschuiffunctie. Daarmee is het mogelijk om de vullade over de volledige lengte te openen.

Geruisloos handig

Zelfsluiting en softclose zijn nog twee andere functies van modern badkamermeubilair. Bij zelfsluitende vulladen is een klein duwtje al voldoende om de vullade vanzelf te doen sluiten. Softclose verlost de badkamergebruiker van twee vervelende zaken: enerzijds maakt de vullade bij het sluiten geen geluid en anderzijds wordt de beweging van de vullade afgeremd, waardoor de inhoud onverstoord op zijn plaats blijft zitten.

PS: Wie nog meer orde in de vulladen wenst, kanindelings- en sorteerboxengebruiken. Ze zijn optioneel verkrijgbaar als accessoire bij het badkamermeubilair of kunnen gewoon in een doe-het-zelfzaak worden aangeschaft.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer