Rakker in de douche

Een goede haarzeef beschermt de doucheafvoer tegen grassprietjes en hondenhaar

De hondeneigenaars onder ons weten het maar al te goed: wanneer onze viervoetige vrienden zich ten volle hebben uitgeleefd op het grasveld of langs het wandelpad, dan moeten ze achteraf in de meeste gevallen grondig gewassen worden. De makkelijkste manier om modder en vuil te verwijderen, is door ze in het bad of onder de douche te zetten. Maar deze opties zijn niet altijd zo populair bij uw hond: soms willen ze liever niet nat worden en lopen ze weg.

Het bad is doorgaans de beste plaats om uw hond te wassen, of het nu gaat om een grote of een kleine hond. Uit het bad ontsnappen zal niet meteen lukken, dus u kan hem met gemak afspoelen. Maar heeft u een grotere en zwaardere hond, dan kan het wel eens onmogelijk zijn om hem veilig in en uit het bad te tillen. En slaagt uw doorweekte hond er toch in om uit het bad te ontsnappen, dan bestaat er een reëel risico op letsel voor zowel het baasje als de hond.

In dat geval is het veiliger om uw besmeurde viervoeter in de douche te plaatsen. En dan is een Drempelloze inloopdouche uiteraard de beste keuze, aangezien deze vlot toegankelijk is bij gebrek aan randen. Het enige wat u moet doen, is de kraan opendraaien.

Om een verstopte afvoer te vermijden, moet u het grootste vuil zoals bladeren verwijderen voordat u uw hond begint te wassen. Een haarvanger beschermt de afvoer uiteraard tegen grassprieten en hondenhaar. De ingewerkte kamfilter in het Geberit douchekanaal voorkomt dat de afvoer verstopt raakt. Dus voortaan kan ook uw huisdier ten volle genieten van zijn badtijd.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer