Rakker in de douche

De hondeneigenaars onder ons weten het maar al te goed: wanneer onze viervoetige vrienden zich ten volle hebben uitgeleefd op het grasveld of langs het wandelpad, dan moeten ze achteraf in de meeste gevallen grondig gewassen worden. De makkelijkste manier om modder en vuil te verwijderen, is door ze in de badkuip of onder de douche te zetten. Maar deze opties zijn niet altijd zo populair bij je hond: soms willen ze liever niet nat worden en lopen ze weg.

De badkuip is doorgaans de beste plaats om je hond te wassen, of het nu gaat om een grote of een kleine hond. Uit de badkuip ontsnappen zal niet meteen lukken, dus je kan hem met gemak afspoelen. Maar heb je een grotere en zwaardere hond, dan kan het wel eens onmogelijk zijn om hem veilig in en uit de badkuip te tillen. En slaagt je doorweekte hond er toch in om uit de badkuip te ontsnappen, dan bestaat er een reëel risico op letsel voor zowel het baasje als de hond.

In dat geval is het veiliger om je besmeurde viervoeter in de douche te plaatsen. En dan is een inloopdouche uiteraard de beste keuze, aangezien deze vlot toegankelijk is bij gebrek aan randen. Het enige wat jij moet doen, is de kraan opendraaien.

Om een verstopte afvoer te vermijden, moet je het grootste vuil zoals bladeren verwijderen voordat je je hond begint te wassen. Een haarvanger beschermt de afvoer uiteraard tegen grassprieten en hondenhaar. De ingewerkte kamfilter in het Geberit douchekanaal voorkomt dat de afvoer verstopt raakt. Dus voortaan kan ook je huisdier ten volle genieten van zijn badtijd.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.