Pure esthetiek

Geberit AquaClean Sela: de nieuwste generatie douche-wc

De Zwitser Hans Maurer ontwierp de eerste douche-wc in de late jaren 50. De eerste modellen waren groot en log, en vielen meteen op als ongebruikelijke toiletten. Zelfs voor de leek was het onmiddellijk duidelijk dat ze over bijkomende functies beschikten, wat die dan ook mochten zijn.

Nu, ongeveer 60 jaar na de lancering van het eerste model, behoren de logge vormen en de zichtbare aansluitingen tot het verleden. Dit is mogelijk gemaakt door twee zaken. Ten eerste is het technologisch bedieningsgedeelte nu veel compacter geworden doordat elektronica steeds kleiner wordt. En ten tweede is men opnieuw gaan nadenken over zowel de installaties als de vormgeving, ook in verhouding tot de badkamer. De focus ligt nu op een tijdloos, elegant design en een geïntegreerde technologie. Zelfs de elektriciteits- en wateraansluitingen in douche-wc’s werden zodanig ingewerkt dat ze niet langer duidelijk zichtbaar zijn voor de gebruiker. In eerste instantie lijken de douche-wc’s van vandaag net zo te werken als een gewoon toilet; maar ze onderscheiden zich vooral door uitstekende functies zoals de sproeiarm, de wc-brilverwarming en de geurextractie.

Badkamerproducten

Badkamerproducten

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.