Opgelet vrieskou

Het traject naar het toilet of de toiletbril hoeft niet kil te zijn

Je heerlijk warme bed vroeg in de ochtend moeten verlaten, is op zich al straf genoeg. Als je het dan nog erger maakt door op een koude wc-zitting te gaan zitten, lijkt je aangename start van de dag nog maar een vage herinnering. Badmatjes, verwarmde handdoekhouders en vloerverwarming kunnen wel enigszins helpen om de ruimte warm en gezellig te maken, maar het toilet zelf blijft jammer genoeg niet meer dan een koude troon. Dat hoeft niet langer zo te zijn: opwarmbare wc-zitting bieden de oplossing. Wat al jarenlang als gebruikelijke wellevendheid wordt beschouwd in Japan, kan ook in jouw badkamer realiteit worden. Beeld je de volgende situatie in. De wekker gaat af. Je stapt nog half in slaap uit je bed en gaat naar de badkamer. Zodra je deze binnenstapt, wordt de wc-zitting verwarming dankzij een nabijheidssensor automatisch ingeschakeld. Jij hoeft enkel nog naar het toilet te gaan en te genieten van de comfortabele warmte van de wc-zitting.

Bovendien biedt de verwarmbare wc-zitting niet alleen meer comfort, maar ook een aantal voordelen voor de gezondheid. Warmte bevordert immers de bloedsomloop, waardoor je blaas en darmen gestimuleerd worden, en zo je hele toiletbezoek makkelijker maken.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer