Minder afval in de badkamer

Europeanen genereren gemiddeld 480 kilogram afval per jaar, wat duidelijk veel te veel is. Het goede nieuws is echter dat 47% van al het afval gerecycleerd of gecomposteerd wordt, en men gaat ervan uit dat dit cijfer nog verder zal stijgen (bron: euronews.com). Maar ondanks dat steeds meer afval opnieuw gebruikt kan worden, is het toch de bedoeling om de hoeveelheid geproduceerd afval per persoon verder te doen dalen. Hieronder kan u vijf tips vinden om in uw Geberit-badkamer minder afval te produceren.

Een badkamer met douche-WC
Klik op een Info-punt op de foto voor details

Wie verspilling in de badkamer wil voorkomen, moet onder meer rekening houden met de volgende punten:

  • Wat heeft u echt nodig in de badkamer? Niet alles wat in de reclame wordt aanbevolen, is uiteindelijk een goede aankoop. Sommige artikelen kunt u eenvoudig zelf maken. Zelfgemaakte zeep, bijvoorbeeld, is momenteel erg in de mode.
  • Wat zijn de alternatieven om het gebruik van klassieke toiletartikelen voor vrouwen, zoals tampons en maandverband, te verminderen?
  • Misschien is een douche-wc het overwegen waard? Naast extra comfort bij het toiletbezoek, kan er ook toiletpapier bespaard worden.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Badkamerproducten

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer