Vier tips voor meer luxe in de badkamer

Drukte en stress beheersen onze werkdagen en ons privéleven. Tijdens een vergadering zijn we al bezig met het organiseren van de volgende en als we 's avonds een film bekijken, scrollen we tegelijkertijd door onze Instagram-feed. De hoogste tijd om even aan de drukte te ontsnappen, en wat is er dan beter dan een heerlijk ontspannen sfeer in de badkamer?

Wellnessbadkamer van Geberit

Tip nr. 1: Badkamermeubilair van hoge kwaliteit

Een mooie badkamerinrichting van hoge kwaliteit is de basis voor een gezellige sfeer. Als alle details bij elkaar passen, zorgt het interieur voor de perfecte start van de dag en 's avonds voor een aangename thuiskomst. Aantrekkelijke oplossingen voor bergruimte bieden optimaal comfort en veranderen zelfs kleine badkamers in een echte wellnessoase.

Alle Geberit badkamerseries in een oogopslag

Tip nr. 2: De douche-wc

Een wc is een voorwerp dat we elke dag gebruiken, zonder erbij stil te staan. Maar een douche-wc is veel meer dan een gewoon gebruiksvoorwerp, want hij zorgt onder andere voor een heel nieuw gevoel van frisheid en zuiverheid. Met een douche-wc kan een toiletbezoek gepaard gaan met bijzondere wellnessmomenten.

Geberit AquaClean

Tip nr. 3: Verwarmde spiegel

Stelt u zich voor dat u 's ochtends na een aangenaam warme douche voor de wastafel gaat staan om u te scheren of op te maken, maar dat de spiegel helemaal is beslagen. U kunt hem natuurlijk met de föhn droogblazen of met een handdoek droogwrijven, maar dat is niet erg handig. Als u wilt dat uw spiegel bij het douchen niet meer beslaat, hebt u een verwarmbare spiegel nodig.

Verwarmde spiegels

Tip nr. 4: Accessoires

Voor een aangename sfeer in de badkamer kan in een handomdraai worden gezorgd: kaarslicht, aangename geuren, een zacht muziekje of bloemen en planten toveren uw badkamer om tot een sfeervolle wellnesszone.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer