Hoe schoon heb je het graag?

Regelmatig naar het toilet gaan is een vast onderdeel van het mens-zijn. Het is vooral belangrijk dat je je zo comfortabel en hygiënisch mogelijk voelt. Uiteindelijk wil iedereen zich na het bezoek aan het toilet schoon en fris voelen, wat de reden is waarom in de meeste huishoudens nat of droog toiletpapier wordt gebruikt. Maar is een echte reiniging met toiletpapier eigenlijk wel mogelijk? De wetenschappelijke gemeenschap zegt van niet, en wordt daarin gevolgd door een groot deel van de bevolking. Een bekende Amerikaanse rapper maakte ooit de volgende vergelijking: “Neem wat chocolade, wrijf het in op een houten vloer en probeer dat dan met een droge doek schoon te wrijven. Je zal alle chocolade uiteindelijk over alle openingen verspreiden.” Dat houdt steek, ook al is het lichtelijk weerzinwekkend om naar analogie tot de logische conclusie te komen. Dus hoe gezond en hygiënisch is het om nat toiletpapier te gebruiken?

Ook al wordt nat toiletpapier in advertenties vaak als een hygiënisch product aangeprezen, het is absoluut niet gezond. Verre van, zelfs. Sommige bestanddelen die in het papier worden gebruikt, kunnen huidirritatie veroorzaken of een allergische reactie genereren. Hoe moeten we onszelf dan reinigen na een bezoek aan het toilet? Dat is eenvoudig: gewoon met water. Toiletten met een ingewerkte sproeifunctionaliteit bieden de perfecte oplossing! Douche-wc’s die je intieme delen met een druk op een knop reinigen zijn goed voor je huid een garanderen je dat je je na elk bezoek aan het toilet even fris voelt als wanneer je uit de douche stapt.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.