Hoe schoon heeft u het graag?

Hoe moeten we onszelf reinigen na een bezoek aan het toilet?

Regelmatig naar het toilet gaan is een vast onderdeel van het mens-zijn. Het is vooral belangrijk dat u zich zo comfortabel en hygiënisch mogelijk voelt. Uiteindelijk wil iedereen zich na het bezoek aan het toilet schoon en fris voelen, wat de reden is waarom in de meeste huishoudens nat of droog toiletpapier wordt gebruikt. Maar is een echte reiniging met toiletpapier eigenlijk wel mogelijk?

De wetenschappelijke gemeenschap zegt van niet, en wordt daarin gevolgd door een groot deel van de bevolking. Een bekende Amerikaanse rapper maakte ooit de volgende vergelijking: “Neem wat chocolade, wrijf het in op een houten vloer en probeer dat dan met een droge doek schoon te wrijven. U zal alle chocolade uiteindelijk over alle openingen verspreiden.” Dat houdt steek, ook al is het lichtelijk weerzinwekkend om naar analogie tot de logische conclusie te komen. Dus hoe gezond en hygiënisch is het om nat toiletpapier te gebruiken?

Ook al wordt nat toiletpapier in advertenties vaak als een hygiënisch product aangeprezen, het is absoluut niet gezond. Verre van, zelfs. Sommige bestanddelen die in het papier worden gebruikt, kunnen huidirritatie veroorzaken of een allergische reactie uitlokken. Hoe moeten we onszelf dan reinigen na een bezoek aan het toilet? Dat is eenvoudig: gewoon met water. Wc's met een ingewerkte sproeifunctionaliteit bieden de perfecte oplossing! Douche-wc’s die uw intieme delen met een druk op een knop reinigen zijn goed voor de huid een garanderen u dat u zich na elk bezoek aan het toilet even fris voelt als wanneer u uit de douche stapt.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer