Nieuwe badkamerervaring voor het gastentoilet

De gastenbadkamer voor en na de renovatie

De grootte van de badkamer zegt nog niets over hoe goed men er zich voelt en wat de ruimte te bieden heeft. Dat illustreert ook deze renovatie van een gastentoilet.

Soms zijn kleine veranderingen al voldoende om een feel-good sfeer te creëren. Een Nederlands gezin wilde een gezellige sfeer creëren in het kleinste kamertje; tegelijk moest het gastentoilet er op het eerste gezicht ordelijk uitzien. Bovendien was het belangrijk dat alles eenvoudig schoon te maken zou zijn. Het doel was om met kleine ingrepen het gastentoilet een nieuwe en frisse look te geven en daarbij bijzondere aandacht te besteden aan een hoogwaardige inrichting.

Stijlvolle inrichting

De tijdloze grijze stenen tegels mochten blijven. Het keramiek, het badkamermeubilair en de bedieningsplaat werden vervangen en zorgen nu voor meer comfort en uitstraling in de kleine ruimte. Concreet werd een nieuwe wastafel met passende wastafelonderkast en geïntegreerde uitsparing voor handdoekhouders ingebouwd. De reden: zo is het eenvoudiger om de ruimte netjes te houden en trekt de handdoek niet meteen de aandacht wanneer men de ruimte binnenstapt. Het creëren van meer structuur in de ruimte werd voltooid door het vervangen van het schilderij aan de muur door een praktisch magneetbord, dat flexibele opbergruimte biedt, bijvoorbeeld voor decoratievoorwerpen.

De hang-wc werd vervangen door een mooi gevormde, hang-wc in compacte variant. De compacte wc plaatsbesparend en biedt meer vrijheid voor de benen wanneer men op de wc zit. Dat is ideaal voor het gezin, want iedereen is inmiddels gegroeid. Het bijzondere pluspunt van de nieuwe wc is echter dat deze zonder spoelrand is en zo eenvoudiger en sneller te reinigen is.

Een bijzonder extraatje voor het gastentoilet

Als aanvulling op het nieuwe keramiek koos het gezin voor een nieuwe, puristische bedieningsplaat in wit en chroom. Achter het klassieke design verbergt zich een praktische extra functie: een geurextractie, die in het inbouwspoelreservoir wordt ingebouwd en zo steeds voor frisse lucht in het kleinste kamertje zorgt. Dat is bijzonder nuttig als er geen raam is. Onaangename geuren worden direct in de wc-keramiek afgezogen en met een keramische honingraatfilter geneutraliseerd. De bedieningsplaat verdubbelt het nieuwe, frisse wow-effect in de kleine badkamer en zal zeker veel gasten inspireren.

Sigma50 bedieningsplaat met geïntegreerde DuoFresh geurafzuiging
Renova Compact wastafel met passende onderkast en geïntegreerde handdoekhouder

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer