Drukte en romantiek

Heb je de opbergruimte in de badkamer volledig onder controle, dan hoef je je geen zorgen te maken over de dagelijkse drukte in de badkamer

De zachte gloed van brandende kaarsen en overal uitgestrooide rozenblaadjes. Terwijl de lucht gevuld wordt met een verleidelijk aroma en een aangenaam geluid. Eindelijk kan u zich ontspannen... Maar wacht eens: dat was gisterenavond. Nu is het zeven uur in de ochtend en u wordt weer met uw neus op de realiteit gedrukt. De gezinsleden moeten naar het werk, naar school en naar de kinderopvang, en allemaal willen ze op hetzelfde ogenblik de badkamer gebruiken. Waardoor deze ruimte iedere dag opnieuw het middelpunt van de woning wordt!

Het ene moment vormt ze een welness-oase, het andere is het er superdruk! De badkamer moet aan een hele reeks vereisten voldoen, soms ook aan meerdere tegelijk. Maar als ze slim werd ontworpen, kan dat geen probleem vormen. U moet enkel over een fantastisch ontwerp beschikken en de opbergruimte slim gebruiken. Het is een echte kunst om uw benodigdheden zo in de verschillende soorten badkamermeubilair op te bergen dat u alles logisch en makkelijk terugvindt. De spiegelkast, bijvoorbeeld, is de perfecte plaats voor de meest gebruikte items zoals tandenborstels, deodorant en cosmetica. De wastafelonderkast kan u dan gebruiken voor de meeste andere zaken die opgeborgen moeten worden; zo kan ze niet alleen worden gebruikt voor haarborstels en haardroger, maar vind u beslist ook een plaatsje voor diverse andere items gaande van badproducten tot handdoeken. En heeft u nog meer plaats nodig, dan kan u altijd een extra kastje aan de zijkant of een hoge kast toevoegen.

Conclusie: Heeft u de opbergruimte in de badkamer volledig onder controle, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de dagelijkse drukte in de gezinsbadkamer, maar kan u met een gerust hart uitkijken naar rustige en ontspannen momenten.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer