Drukte en romantiek

De zachte gloed van brandende kaarsen en overal uitgestrooide rozenblaadjes. Terwijl de lucht gevuld wordt met een verleidelijk aroma en een aangenaam geluid. Eindelijk kan je je ontspannen... Maar wacht eens: dat was gisterenavond. Nu is het zeven uur in de ochtend en je wordt weer met je neus op de realiteit gedrukt. De gezinsleden moeten naar het werk, naar school en naar de kinderopvang, en allemaal willen ze op hetzelfde ogenblik de badkamer gebruiken. Waardoor deze iedere dag opnieuw de flessenhals van de woning wordt!

Het ene ogenblik vormt ze een oase van welbehagen, het andere is het er superdruk! De badkamer moet aan een hele reeks vereisten voldoen, soms ook aan meerdere tegelijk. Maar als ze slim werd ontworpen, kan dat geen probleem vormen. Je moet enkel over een fantastisch ontwerp beschikken en de opbergruimte slim gebruiken. Het is een echte kunst om je benodigdheden zo in de verschillende soorten badkamermeubilair op te bergen dat je alles logisch en makkelijk terugvindt. De spiegelkast, bijvoorbeeld, is de perfecte plaats voor de meest gebruikte items zoals tandenborstels, deodorant en cosmetica. De wastafelonderkast kan je dan gebruiken voor de meeste andere zaken die opgeborgen moeten worden; zo kan ze niet alleen worden gebruikt voor haarborstels en haardroger, maar vind je beslist ook een plaatsje voor diverse andere items gaande van badproducten tot handdoeken. En heb je nog meer plaats nodig, dan kan je altijd een extra kastje aan de zijkant of een hoge kast toevoegen.

Conclusie: heb je de opbergruimte in de badkamer volledig onder controle, dan hoef je je geen zorgen te maken over de dagelijkse drukte in de gezinsbadkamer, maar kan je met een gerust hart uitkijken naar rustige en ontspannen momenten.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

Inspiratie-Tool


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.