Nooit meer bevriezen in de badkamer

Vrouw die het koud heeft onder de douche

Aangename warmte maakt van de tijd die u 's ochtends in de badkamer doorbrengt, de perfecte start van de dag.

's Ochtends is koude vaak moeilijk te verdragen. Voor wie nog slaapdronken is, is een te koele ruimte of een koude tegelvloer bijzonder onaangenaam. Dat is zeker het geval voor de badkamer, waaraan men meestal na het opstaan als eerste ruimte een bezoekje brengt.

Om de dag met een goed humeur te beginnen, moeten enkele punten in de badkamer in acht worden genomen.

Dat zorgt voor warmte

Onderzoek heeft aangetoond dat de temperatuur in de badkamer minstens 23 graden moet bedragen om ons na het douchen of baden te kunnen afdrogen zonder het koud te krijgen. Dankzij verschillende warmtebronnen kan deze aanbevolen minimumtemperatuur eenvoudig worden bereikt. Vandaag kan de vloerverwarming, de radiator of de verwarmde wc-zitting met een druk op de knop worden gestart. Binnen enkele seconden voelt zo alles lekker warm aan.

Wie graag iets zachts onder de voeten voelt, kan bovendien een badkamertapijt bij de wastafelopstelling op de vloer leggen. Dat zorgt voor een hogere knuffelfactor en oogt bovendien erg mooi.

Trouwens: wist u al dat ook spiegelkasten een verwarmingsfunctie kunnen hebben? Deze dient echter niet om de badkamer te verwarmen, maar als anti-aandampfunctie voor de spiegel, zodat uw spiegelbeeld er na de warme douche niet beneveld uitziet.

Tip: met passende accessoires, zoals handdoeken in warme kleuren of planten, wordt de badkamer nog gezelliger. En als de visuele highlights worden aangevuld met een heerlijk ruikend interieurparfum, staat niets een weldadig warme sfeer in de badkamer nog in de weg.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer