Badkamerrenovatie is de moeite waard

Van een stoffige jaren ‘80-look in beige tot een elegante badkamer met moderne inrichting en veel comfort. De belangrijkste wensen van een gezin van drie personen zijn om het al jarenlang niet gebruikte bad te vervangen door een gelijkvloerse en tegelijk drempelloze douche met vloerafvoer en de vertrouwde douche-wc door een modern model te vervangen.

De badkamer voor de renovatie
De badkamer na de renovatie

Tijdloze en moderne droombadkamer

Een volledig nieuwe look en een moderne badkamerinrichting waren het doel bij deze renovatie. De oude beige tegels met motief werden vervangen door grote stenen tegels in greige. Deze brengen natuurlijkheid en generositeit binnen in de badkamer. Het tijdloze kleurenpalet met tinten van beige, bruin en grijs in de hele ruimte zorgt voor een elegante sfeer. Handdoeken in zacht rood brengen discrete kleuraccenten aan en weerspiegelen het koraalrood van het glasvezelbehang. Glasvezelbehang is trouwens de blikvanger van de nieuwe badkamer en een perfect alternatief voor tegels in vochtige ruimtes. Dit type behang is duurzaam en ideaal om bijvoorbeeld natuurmotieven op de muur in scène te zetten. Een mooi neveneffect is dat het motief ook in de glazen grijsbruine frontafdekking van de wastafelonderkast weerspiegeld wordt. Dit geeft de wastafelonderkast afhankelijk van de lichtsituatie een interessante touch.

Uitgesproken badkameruitrusting met intelligente functies

Aan de wastafelopstelling, het middelpunt van elke badkamer, werd veel aandacht besteed. De volledige uitrusting van de wastafelopstelling werd vernieuwd en vervangen. Daarbij valt vooral de mooi gevormde, asymmetrische opzetwastafel met praktische legruimte op. Het bijpassende badkamermeubilair met individueel aanpasbare indelingssystemen biedt intelligente opbergruimte. Nog een visueel hoogtepunt is het spiegeloppervlak met LED-verlichting aan de binnenzijde en een houtstructuur die perfect bij het badkamermeubilair past. Een exclusieve nieuwe douche-wc zorgt voor een zekere luxe en extra frisheidskick.

De professionele badkamerverbouwing ziet er in ieder geval schitterend uit. Het resultaat is een compleet nieuwe gezinsbadkamer met een stijlvolle en tegelijk tijdloze sfeer.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer

INSPIRATIE-TOOL


Ontdek inspirerende designs en innovatieve functies en ontwerp in enkele stappen de badkamer van uw dromen.

3D BADKAMERPLANNER


Plan uw badkamer online in 3D-weergave en kies uit verschillende opties.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Altijd op de hoogte

Vier afbeeldingen bij de Geberit Stories

Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief en nooit meer een nieuwtje, een evenement of een tip voor de badkamer missen. Blijf up-to-date over actuele producten, belangrijke datums en over de thema’s netheid, plaatsbesparing, comfort, design, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk bouwen in de badkamer.

Op de nieuwsbrief abonneren

Welke badkamer past bij u?

Maar, wat zijn precies uw behoeften? Is ruimte, netheid of het design belangrijk voor u? Wilt u gebruiksvriendelijke producten of geeft u de voorkeur aan net dat beetje extra comfort dat bijvoorbeeld de Geberit AquaClean douchewc te bieden heeft? Of geeft u de voorkeur aan een universeel design? Wat uw wensen ook zijn, wij vereenvoudigen uw dagelijkse routine met onze slimme badkameroplossingen.

Meer ruimte in de badkamer
Een hogere standaard voor netheid in de badkamer
Een functioneler ontwerp in de badkamer
Meer comfort in de badkamer
Toegankelijkheid in de badkamer
Meer gebruiksgemak in de badkamer