De WC waarmee u met water wordt gereinigd

Geberit AquaClean

Badkamer met Geberit AquaClean Mera

Steeds meer mensen kiezen voor een zachte reiniging met water als hun favoriete reinigingsmethode. Geberit AquaClean douchewc's bieden nu een inspiratie voor deze verschuiving in badkamercultuur. Hygiëne, comfort, ontwerp en duurzaamheid: dit alles gecombineerd met de bekende kwaliteitsnormen van Geberit om innovatieve oplossingen te vormen.


Hoe het reinigen met water werkt

Een warme waterstraal reinigt uw achterwerk met een aangenaam en zacht gevoel. Daarom biedt Geberit AquaClean een aantrekkelijk alternatief voor de klassieke bidet en geeft een geheel nieuw gevoel van frisheid en hygiëne - en alles met één druk op de knop


Het juiste model voor elke behoefte

Geberit AquaClean biedt het juiste model om aan elke behoefte en vrijwel elke leefomgeving te voldoen – van compacte toiletzittingen tot geïntegreerde complete toiletsystemen.

 • Compleet toiletsystemen
  De Geberit AquaClean Mera, Geberit AquaClean Sela en Geberit AquaClean 8000/8000plus complete toiletsystemen zijn de perfecte keuze als het gaat om nieuwbouw of renovatieprojecten.
 • Toiletzittingen
  De Geberit AquaClean 5000plus, Geberit AquaClean 5000 en Geberit AquaClean 4000 WC-zittingen kunnen met gemak op uw bestaande WC worden gemonteerd.
 • Comfortfunctie voor u
  Naast de aangename douchestraal zijn er extra comfortfuncties beschikbaar, afhankelijk van het model dat u kiest.
 • Altijd de perfecte Geberit oplossing
  Geberit AquaClean modellen kunnen worden gecombineerd met Geberit inbouwspoelreservoirs, Geberit Monolith, Geberit Monolith Plus en Geberit designplaten.

Bepaal welk model de beste keuze voor u is!